Pregnant 6 weeks

Hi mummy semua nak tanya normal ke takdak morning sick dan alahan apa apa 😅 #pleasehelp #firstmom

3 Balas

skrg 5weeks takda lagi morning sick . . tapi pengalaman anak pertama dan kedua . . .selalu nya 8weeks start morning sick terukk . sampai kandungan 3bulan . . tu Sya la ☺️ . .muda2han yg ke3 tak la teruk 😢 aamiin .

normal kot sy pon blm ada alahan lgi

normal je takda

2y ago

betul seksa sangat masa anak no1 dan 2 . . sampai berat badan turun ke 42kg . .😢😢 asal makan Muntah2. . ingat nyawa nak melayang da