GENDER BABY

Morning mommies/bakal mommies.. Saya due 24 June 2023 💕 Ada kat sini yg dah tahu gender baby? Jom share2 🥰 #firstmom #firstbaby

29 Balas

Edd 22 June tapi blm tahu gender. Plan nk scan kt sonobee awal bulan depan 😁 Kat kk doctor scan laju, takde inform pasal gender. Just monitor jantung baby, pergerakan & perkembangan shj. Ada yg due June yg dh start beli brg baby tak ? Better beli skrg atau tnggu 6 bulan ke atas ya #1stmomtobe

1y ago

sy due 21.6, tinggal nk beli set mandian bby dgn brg keperluan sy dlm pantang je..baju bedung semua byk guna yg kakak dia je..