GENDER BABY

Morning mommies/bakal mommies.. Saya due 24 June 2023 💕 Ada kat sini yg dah tahu gender baby? Jom share2 🥰 #firstmom #firstbaby

29 Balas

Sy due 23/6. Dh scan 2x masa 18w&20w sekali dgn detail scan hehe. Jelas npk boy. Ank first🤭 scan dkt sonobee

1y ago

Hahaha nmpk asap2 eh. Klaka la sis ni 😂

Scan masa 16w..memang jelas dia tunjut pistol takde sorok2 😆 skrg dh 20w..insya Allah bakal anak ke 4..

minggu lepas sy dah excited nak tau boy or girl tapi doktor cakap xboleh nampak... 18week..

Saya scan masa 18w doc kata 80% boy. Scan masa 20w memang confirm boy. Alhamdulillah. Due 6/6.

1y ago

Congrats sis.. dh boleh strt soping bju2 dh 😘

Sy due 25/6.. Tgk gaya mcm baby boy sbb mse scan 19w dh tnjk siap² "meriam" dia.. 🤣

1y ago

Hahahah comel meriam 😂

Sy scan masa 18w dh npk boy jelas. Pastu detail scan 20w lagi jelas boy nye🤭

scan dekat kk masa 19week nmpk jelas boy . . nti try next scan.. harap betul .😘

1y ago

InsyaAllah.. hihi tke care sis😘

sy dh 21w.. masa 20w haritu da scan kat kk tp bby xtunjuk.. nnti nk repeat scan lg

1y ago

Selagi bby tk tnjuk mommy mesti non stop berteka teki kan. Hihi. Wajib repeat scan 🫰🏻

semalam saya baru buat 5d details scan + gender..baby terus tunjuk pistol dia😂

1y ago

mase scan haritu 22w..repeat scan sbb nak tgk muke,24w..mmg nampak pistol😆

sama la kite sis due date 25/6/2023 sekarang 20 minggu 3 hari 🥰

1y ago

Sy due date 26.06.2023 sy pon dh 20 weeks 3 days