GENDER BABY

Morning mommies/bakal mommies.. Saya due 24 June 2023 💕 Ada kat sini yg dah tahu gender baby? Jom share2 🥰 #firstmom #firstbaby

29 Balas

Sy scan dekat kk doc kate boy .. tapi sy x berape yakin sebab doc scan cpt gle 😂 nk repeat scan dekat klinik swasta bulan depan..

1y ago

Tau takpe.. takpe lah melabur sikit utk tgk baby.. lagi2 first baby dia punya excited tu lain maciamm😂😂 tp tulah doc kk scan cpt sgt mcm ade kerja kawin plk yg dkejar nye🤣