zincofer

morning mommies semua,nak tanya sikit,kalau kandung dh 8w tapi nurse bg ubat zinkcofer,setahu saya 2rd trimester baru mkn vit zinkcofer ni,ada x mommies kt sini yg dpt zinkcofer awal, saya dh stop mkn acid folic.

2 Balas

Boleh je xde mslh nk mkn awal sbb itu vitamin tambahan sbnrnya.. sy smpai dh bersalin pn masih ambil iberet mcm masa pregnant.. incase x serasi, boleh minta tukar..

Ok je. Tp sy xboleh. So sy beli sendiri. Maltofer kat farmasi. Rase choc

5y ago

Ooo..saya pun rasa mcm tu..baru 2 kali mkn..rasa pening2 mcm loya..tp xmuntah pun 😂😂