Momohouse Breastpump

Morning mommies! Saya nak tanya pendapat, ada tak mummy2 di sini salah seorang pengguna breastpump from momohouse ni? Boleh share pengalaman. Is it worth to buy or not? Thanks in advance! Looking for one. Found this in shoppee (miyome_shop)

Momohouse Breastpump
1 Balas

Kalau sye beli yg supermama tu lagi better . Nk cuci pun mudah

5y ago

Lagi satu nak tanya, pernah pakai tak yg manual aventz philips tu? Ramai juga yg bagitau okay. Tapi tu la kena banyak fikir sikit sebab Manual 😅