kenapa ye mood mengandung lain macam...

Mood saya tak suka tengok budak perempuan ..memang menyampah sangat ..tapi kesian pun ada ..huhhh tak baik macam tu lah kan...tapi memang macam tu ke ada perasaan yang semacam bila tengok budak perempuan or baby perempuan ..tak suka...kenapa ye....mengandung ni macam ragam

1 Balas

Berbadan dua memang emosi akan jadi ta stabil , ada saja benda ta kena . Tapi cuba untuk kawal lah , dan org sekeliling pon kenelah faham .