perut kecil

Hi momy.. Saya dah pregnant 8 bulan. Bila check doctor cakap ok je.. Tapi ramai orang cakap perut saya kecil. Macam pregnant 5 bulan. Saya risau.. Harap"x kenapa-kenapa. Asal jumpe orang je mesti cakap perut kecil?

47 Balas

First pregnancy? Kalau first pregnancy memang ada yang perut kecil. Relaks je sis

5y ago

Tak perlu takut. Saya dulu first pregnancy pun perut tak besar. Asalkan baby sihat dan sempurna itu dah cukup. Tak payah layan cakap orang sangat.

Biar kecil janji bayi sehat dlm kandungan jgn hiraukan perkataan org

Asal baby ok,ok la..sy pun dh 7bln perut kecik tp saiz baby ok je..

sama laa sis sy pon kecil juga, tp jgn stress2 insyallah xder apa..

Biar lh org ckp lerut kecil.. yg pnting baby dalam perut sihat

Yela.. Sy pn 8 bln.. Mne2 pegi org ckp perut kecik.. Aduii..

Same sis,8 bln jgk peyut kcik je n hrp2 bby berat normal la

Anak pertama mmg mcm tu. Bila tiba anak kedua mmg besar.

Sma cm sy, yg pntg ank sht.. Biar prot kcik pon

Mesti awak kurus kan. Yang penting baby okay