37week today

Hi momy normal ke kalau baby kerap mengeras hari2 mengeras tak thn rasa sakit kalau baby mngras#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

3 Balas

Sy bersalin 37w2d. Mmg mngeras je sejak 14w perut sy. Tp nk ujung2 tu mngeras smpai rasa x selesa sgt. Senget2 perut. Smggu tu ank kluar 😂 3kg

Yup normal. Kalau mengeras + sakit pinggang setiap 5 minit, tu dikira real contraction.

Klu dah selalu mengeras tu tk silap sy dh mula tanda nk bersalin..

3y ago

Btul.. makin lama makin kuat mngeras. Last2 ujung tu smpai senget perut. 37w trus bsalin