Susu fomula untuk baby

Hi mom...time bby lahir blm ada air susu sy bg susu fomula utk elak jaundice.. Alhamdulillah susu sesuai.. lepas baby umur 2 mnggu sy mula bg susu ibu smpai skrg nk msuk umur 8bln.. skrg air susu drop...sy epm.. so bila sy try bg susu fomula baby muntah selepas 2 jam minum susu.. padahal itu susu yg dia minum masa mula² lahir dulu..sy dh try n error susu yg lain tapi msih sama juga.. apa harus sy buat?🥴🥴

1 Balas

jadual pump awak jaga tak?

12mo ago

baru drop teruk dr amount biasa ke mcm mana? ada ambik perancang tak?