What's in your hospital bag?

Hi Momshies, first pregnancy ko ito. Ano po sa tingin nyo ang must haves in your hospital bags? 6th month ko pa lang to pero want to prepare na. Salamat sa mga sasagot. ???

2 Replies

Eto momshie ung hospital bag checklist ko.. >Mom Moms clothes (buttoned shirt, pajama) Slippers Towel Toiletries (shampoo, soap, conditioner, femwash) Sanitary napkin Tissue, wipes, alcohol Breast pads Nursing bra Pregnancy book Lab tests results & latest ultrasound >Baby Newborn clothes (longsleeves, pajama (w/o foot), mittens, booties, bib, bonnet, swaddling blanket with hood) Hooded Towel Diaper Diaper changing mat Shampoo body wash Baby oil

4y ago

Thank you din sau momsh! Ready na ang hospital bag list ko. Super helpful nito. 💛