29 weeks: Are Your Hospital Bags Ready?

Hi fellow mums! Palapit na ng palapit ang due date ko. Any expert advise on a list to bring sa hospital bag? Better to prepare early kasi. First time mum here. Thanks in advance!

1 Reply

My hospital bag, CS ako. Baby: Damit, socks, mittens, bonnet, swaddle cloth. Newborn diaper. Water wipes. Baby bed sheet, pillows. Alcohol, cotton balls, bath towel (in case). Mommy: Button down pajama set (para hindi mahirap magpalit kapag naka swero). Big panties (highwaist) dahil sa adult diaper. Maternity pads. Malunggay supplements, Breastpump (in case mahirapan maglabas ng milk). Toiletries Nursing bras. Others: Spoon/fork/cup Liquid dishwashing/sponge

10mo ago

Thanks for sharing!! 😍