What's in your hospital bag?

Hi Momshies, first pregnancy ko ito. Ano po sa tingin nyo ang must haves in your hospital bags? 6th month ko pa lang to pero want to prepare na. Salamat sa mga sasagot. ???

2 Replies

For baby paglabas: put in a separate plastic bag, ito yung iaabot sa nurse -bonnet -1 pair mittens -1 pair booties -1 long wrap tie sleeves -1 jammies -1 swaddle -1 baby blanket -1 diaper -baby soap (optional) Baby bag: depende sa tagal ninyo sa hospital, ako I prepared for 4 days -4 bonnet -4 pairs mittens -4 pairs booties -4 long wrap tie sleeves -4 jammies -4 swaddles -2 blankets -diapers -cotton balls to clean genitals -wash cloth -lampin Mommy bag: -maternity pads/napkin/adult diaper -clothes -undies -socks -toiletries -slippers Documents to bring: -valid ID's especially philhealth

4y ago

Welcome! Don't forget, hospital bag also for your husband or if sino magbabantay.

Eto momshie ung hospital bag checklist ko.. >Mom Moms clothes (buttoned shirt, pajama) Slippers Towel Toiletries (shampoo, soap, conditioner, femwash) Sanitary napkin Tissue, wipes, alcohol Breast pads Nursing bra Pregnancy book Lab tests results & latest ultrasound >Baby Newborn clothes (longsleeves, pajama (w/o foot), mittens, booties, bib, bonnet, swaddling blanket with hood) Hooded Towel Diaper Diaper changing mat Shampoo body wash Baby oil

4y ago

Thank you din sau momsh! Ready na ang hospital bag list ko. Super helpful nito. 💛