Bumil boleh makan junkfood atau tidak

Moms kalo lagi TM 1 boleh makan junkfood gak ya? Soalnya tiba2 pengen banget makan ayam kfc atau mcd

9 Tanggapan

boleh asal matang sempurna, tidak Bakaran, aku susah makan, makannya jungfood terus. tapi jangan terlalu sering.

boleh.. ak selama hamil aj sering bgt mkn western, junkfood, tp jgn berlebihan juga.

gpp bund spog aku jg blg mkn yg d suka yg pnting susu sm vitamin jgn lp

Aku 11w maunya mkn ayam richeese bun, asal jgn berlebihan aja

boleh bun. makan aja bun. yg penting bunda ada asupan makanan🖤

boleh Bun, aku aja pas hamil hampir tiap hari makan ayam MCD

boleh bund asalkan tidak berlebihan.

mkn aja lah Bun asal jgn berlebihan .

boleh kok bun asl jgn berlebihn