YURAN BULANAN TASKA

Hi, moms yg hntr baby ke taska.. yuran bulanan selalunya ikut jumlah hari hntr ke atau lumpsum rm450/month ya? sbb sy cny cuti seminggu, so sja nk tya moms sini dulu sbelum tya kat pengusaha taska tu~ TQIA ##firstbaby #seriusnanya

14 Balas

mmg lumpsum. sbb gaji pekerja still dia kena byr mcm biase. kesian la dkt pengasuh klau mcm tu. dia pun nk cuti berbayar jugak. pastu cuti smggu je. lg 3 mggu dh lebih dr separuh bulan mmg still akan kira full je mcm biase. melainkan mmg dah deal htr byr by hari lain cite la