Bleeding lepas ambil sampel

Hi moms yang pernah ambil sampel keputihan. Nak tanya tadi ada ambil sampel keputihan before that doctor macam cuci dulu. Lepas ambil sampel tu bleeding fresh blood. Ni tadi lepas buang air kecil macam ada ketulan darah keluar, normal ke moms 🥺

4 Balas

sye penah jd mcm tu.. tyme tu da 3rd trimester.. bdarah tyme amek sampel.. tp lps settle tu da ok.. mksdnye skali tu je la klua nye.. lps tu blek umah da xde.. sblum blek pun Dr sempat scan utk tgk keadaan baby sume nye ok.. Dr kte luka kt pgkal rahim..

mungkin luka pada bahagian vagina. muncung itik xmasok sampai dlm rahim kita. saya ambik sample dn check keputihan sebanyak 3x. guna muncung itik tu awak. kalau awak risau pergi jumpa doctor semula utk check

Sye pon pernah procedure hvs, few days later ade ketul darah keluar. Tpi sekali je then dh x de. Pegi cek doktor, alhamdulillah baby sihat je. Maybe luka mse ambik sample tu kot

maybe sbb luka tu