Nak tanya ttg keputihan

Hi mommies , ambil sampel keputihan tu sakit tak?🤣

12 Balas

Pakai muncung itik…yg xbiasa kena mesti akn rasa sakit, kalau blh jgn keraskn badan..sy pernh rasa wktu ggur hritu, msa nk msuk tu rasa sakit senak ..nnti sis google muncung itik tu cmne..2x dh merasa 😅 serikk, tp kalau dh pregnt mmg xkn lari dgn bnde alah tu

28w yang lepas follow up appt di hospital, doc ambil sample guna muncung itik tu, first time kena, memang menjerit juga 😂 part muncung tu macam ok sikit, part dia nak swab tu pedih/sakit 😂 pain score time tu 5/10.

tak sakit pun. rase senak ngilu sikit. Mase puasa ritu kne buat sebab spotti g keputihan campur darah. Mase tu 26w tak silap. doc siap check jalan lg. Alhamdulillah. mujur tak de pape.

sy ank no 3 ni dh 2 kli kna 😩 first tu lekat gbs... 2nd gbs -ve... ni kna ambik lg xtau knp smai 3 kli... msa ank 1st n 2nd skli je kna ambik sample tu 🥺

kalau sy masa test n masuk tu xterasa tahu tahu dr cakap dah siap. mungkin atas dr yg buat. adik sy kena test dia cakap sakit sampai berdarah

baru ambil sampel 29 week. xde sakit xde rasa apa apa. sebab dia pakai benda test covid to je. bukan muncung itik

pada saya tak sakit. ikut je arahan nurse or doc. jgn keraskan bdn. just relax.

To be honest pain score 0/10 😂🤣. Tak sakit langsung. For me lah huhu

hmm, rasa senak jee.. 😂 lepas buka mncung itik Ada ngilu sikit 🤣