Keputihan

Hi moms, sya pregnant dah 8 bulan mengalami keputihan yg agak teruk keputihan dah bertukar warna kekuningan n kerap sangat keluar mengakibatkan kegatalan yg amat. Ada tak yg boleh bgi solution mcm mn nak mengubati atau adakah ini normal d peringkat kehamilan.

2 Balas

Terus jumpa doktor. Takut ada gbs ke apa. Nanti dorang akan amik sampel. Bahaya keputihan masa pregnant ni

Jumpa doc.. Nnt diorg akan amik sample dan akan bg ubat insert kalau perlu.