Hb drop

Hi moms , sy nak tnya klau hb kita drop 10.9 kebawah, nurse akan buat apa ya , kna ulang2 g kk ke , sebab setiap kali checkup msti drop, last check mnggu lpas 11 je . Rsau mnggu dpn checkup lg. #firstbaby

14 Balas

kena makan ubat yang kk bagi lepas tu amalkan makan jambu batu hati ayam sayur bayam

Nurse suggest sy beli pil iberet folic.. alhamdulillah3..naik 12.8 dr 10

Hb sy 8.3 dan kk hntar ke hospital, now dah hari ke 5 dekat ward😪

4y ago

Brp minggu dh ? Saya haritu hb 8.2 nurse cume suruh mkn ubat iron 2 pg 2 mlm , asid folic dengan vit b je

Try makan kurma sis💞