Mengandung selepas keguguran

Hi moms, siapa ada pengalaman keguguran dan cepat lekat balik? Nak tips boleh

5 Balas

sya bulan 2 hujung gugur bulan 7gugur lagi tp mcm kandungan xmenjadi. cuman nampak upt terang je.. scan xnmpak apa .. sruh tunggu 2minggu lg trnyata 2.3 hari dh gugur 2x sy cm tu . dan bru bulan lepas gugur skrng Alhamdulillah lekat lagi . tk di sangka2 langsung xdpt priod mula2 ragu tkut .. scan prtama xnmpak apa.. Alhamdulillah smlm scan nmpak dah.. mmng sptutnya nya lpas gugur rehat kan rahim tp saya xbuat smua tu.. sy truskan je.. bersama suami .. makan touge.. lg satu sy kuat makan durian dr awal gugur . hingga lepas gugur.. Alhamdulillah sis.. jgn menyerah . urut betulkan rahim tu je..

Saya bulan 6 gugur, bulan ni lepas saya vaksin, perut dgn pinggang sakit lain mcm. Buat upt test double line. Berdebar jgk ni sebab baru lepas vaksin. Harapnyer xde apa. Rezeki Allah awak. Kalo Allah nak bagi cepat, cepatlah. Moga ada rezeki awak dalam masa terdekat ni aamiin

3y ago

Sy dos ke 2 dh. Ermmm tp tadi tbe2 je kluar drah cklt. 😌

sy 🙋.. bulan 2 gugur, bulan 3 lekat smula.. xde tips apa pun, tu smua rezeki dr Allah, sy klau leh nk rehat dlu 6bulan bru pk nk preg balik.. dh siap cucuk perancang pun, tp rezeki cpt kan

Sy mngndung balik lps 6 bulan gugur. gugur kantung ksong 7w. bgi Sy happy2 aja jgn stress kalut nk lekat cpt.. moga Ada rezeki sis lg

xda tips apa, semuanya rezeki dr Allah...