Tak period

Moms .. sepa ada pengalaman lewat period tpi tk pregnant pun.. sy dh lewat 2 mggu 😥 selain mslah hormon apa lgi yg bole mnyebabkn period xdtg ya.. jom share penglaman #bantusharing #pleasehelp

11 Balas

Sy pernah last year ada la bulan ni xdtg bln lg 1 dtg, then bln dpnnya xdtg balik mostly sbb stress..lps miscarriage plk period jd xtratur kdg awal kdg lmbt.. Tp this year control balik stress level, Alhamdulillah dh okay..

2y ago

sy nk kta stress xjgk rsanya.. tpi mgkin stress dlman, .