Tak period

Moms .. sepa ada pengalaman lewat period tpi tk pregnant pun.. sy dh lewat 2 mggu 😥 selain mslah hormon apa lgi yg bole mnyebabkn period xdtg ya.. jom share penglaman #bantusharing #pleasehelp

11 Balas

sy pernah je lewat smpai sebulan. bila check x pregnant pun. stress sgt pun boleh jd punca period lewat pdhal sy jenis period regular. next month sy manage stress sy elok2 buat n mkn bnda yg sy happy, trus next month tu dh period mcm biase balik

2y ago

sy kta stress xjgk rsanya.. mgkin stress dlman..