Gender Scan

Hi moms semua, nak minta pendapat. Kalau macam ni memang girl ke? Risau la kena scam jantina 😂 Doktor pun mcm yakin confirm girl, sebab time details scan mmg dia tunjuk terus. Terima kasih #seriusnanya #firstmom

Gender Scan
33 Balas

sama lah.. scan nampak bunga tapi ramai cakap boy bila tengok bentuk perut🤭 risau nak beli baju girl banyak2 takut keluar lain pulak

2y ago

ye bentuk perut mcm boy bila scan girl.. tu takut kena scam bila keluar nanti🤭 tapi dah ada beli brg wrna pink.. ghisau kena scam dgn anak sendiri😅