Sakit Ari Ari (16weeks)

Moms saya sakit ari-ari susah jalan. Berak selang 3-4 days kadang tu. So tu sakit sembelit ke apa ya? Nak jalan pun sakit nak bangun dr baring pn sakit. Kencing okay tak sakit. Takut lah UTI ke... Tapi sakitnya tu tak on off. Dari bangun tidur tadi ni dah dekat pukul 12 tengahari dah. Boleh tuam tak bhg ari ari tu? Tolong moms kasi tips/opinion.

1 Balas

spupu sya mcm tu..bngun dri baring dia rasa skit..time kncing x skit..dpt result kncing kotor