Acid folic vs obimin

Hello moms . Saya pregnant 9weeks now , lepas pergi checkup doc suruh consume obimin, sebelum ni saya consume acid folic shj setiap hari. Bolehkah saya consume obimin dan acid folic serentak? Teringin nak tahu. Saya tak pasti sebab check google ada yg cakap tak boleh, ada yang cakap boleh. Mohon bantu ye #bantusharing #firstmom

13 Balas

sis dah buat buku pink ke? dan obimin tu sis dapat yg new Obimin ke bukan? kalau yg new Obimin,misi cakap dalam tu semua dah ada lengkap. so tak payah amik asid folic lagi. sbb saya sebelum buat buku pink memang makan asid folic je. lepas buat buku pink,saya makan ubat yg doctor bagi je. sbb dlm new obimin tu dah ada semuanya.