32 weeks baby terlalu aktif

Hi moms, saya dah 32weeks.. baby terlalu aktif, mcm dalam 1 jam tu dia bergerak aje, rehat kejap2 je dlm 3-5 minit… sambung tendang2 gerak2

3 Balas

smela🤣 tk kira pg siang malam aktif je. nk2 ble sy blnje dy makan jelly dlm peti ais, aiskrim . even xblnje dia makan pun dy aktif je .. smbil tolak2 kaki dy kat atas .

Sama sis baby saya pun. Tapi sekali dia diam, slow je pergerakan dah buat kita risau pulak. Hahaha. Susah nak jangka kan. Yang penting kita tahu dia sihat cukuplah 😁

memang ada yg pesen gini, baby saya pun mcm ni.. tapi nanti dia rehat pun lama, letih exercise agaknya.. 🤣