BABY TERLALU AKTIF

haii all .. normal ka klu asal malam baby terlalu aktif balik2 gerak2 baby skrg baru 27w ..

12 Balas

Normal.. Saya sekrng 29weeks.. Aktif.. Pantang saya sentuh perut, gerak tak ingt.. Anak ibu laa nie nanti bila keluar.. Hihihi.. 😍

normal sis..sy dulu ada masa dia ktif mlm...kdg pg...tp kalau tgh mlm² buta dia aktif sgt mmg kita nak tido pun aktif bergerak...huhu

Normal dear... macam saya start 25w keatas tak kira malam ke siang ke, sama ja dia aktif 😅 sampai senget² perut 🤭

Bby sy mmg time nak tido la time dia aktif. Berbenjol2 perut smpi kdng2 nk nangis...rsnya normal jer tu

Normal sis..kekdg blh buat kita rs lapa tgh2 mlm bila dh aktif sgt😂😂✌

Sama sis, asl mlm nk tdo je time tu la dy aktif.. 😂

Normal..mcm sy dlu mlm ja baby gerak aktif...

4y ago

Jgn rsau ok ja mlainkan siang & mlm lgsg xaktif itu ptt rsau

Normal sis

Normal