NAMA UNTUK BABY

Moms rasa mana nama yg cantik for my baby girl tk thu nak pilih nama yg mana 😅 family bagi cadangan tapi sy x tahu yg mana satu apa pendapat moms semua yg mana sesuai 1 : Adreliatul Qalisya ( pak ngah dia bagi ) 2 : Asmaul Irdhiyyah ( mak usuh dia bagi ) 3 : Dalilanur Urwah ( mak ngah dia bagi ) 4 : Naura Mardhiyyah ( nenek dia bagi ) 5 : Shifaa Aisyah ( Atok dia bagi ) 6 : Insyiraah Husna ( Ayah dia bagi ) 7 : Larah Halawatul ( Nama dari saya )

23 Balas

No 1 cntik tp rsa permulaan tu tebelik gak lidah nk sebut Atok dia bg pun cntik dgn ayah dia

Sorry moms tapi yg paling kena reject no 7 hehe. Kalau sy sy ambik nama husband pilih.

4y ago

Preference masing2 tp better pilih yg hubby dia nak. So dia rasa dihargai sebagai bapa gituuu 😆😜

Sis, kekuatan nama (dalam Islam) ada pada Insyiraah Husna ✌🏻🙂

No 6- kalau boleh ambil input suami.. supaya dia rasa dihargai

No.4 lagi cantik. Maksud okay. Pastu senang d sebut jgak

Lebih baik sis atau suami sis yang bagi nama.

Halawatul Shifaaa 🥰

No 4 cantik sis☺️

6 sis. Sedap nama tu

sy suka no 6 💕