Pampers baby

Hi moms.. korang beli pampers se-awal kandungan brp bulan?nak thu je sbb sy #firstmom & dh msuk trim-3 tp tk thu bila msa yg sesuai nk beli pampers😅🤭 #jangankecamjustbertanya

6 Balas

saya beli 2 pack pampers newborn, saya suka sediakan awal2 sebelum masuk 28weeks.. skrg pun dah siap basuh apa semua.. cuma belum packing lagi.. biasa 28 weeks dah stanby beg dalam kereta sbb sebarang kemungkinan pun boleh berlaku kan.. so standby je awal..

9mo ago

saya beli masa 7 bulan kandungan saiz S nb tape, brand molfix natural absorbent bamboo layer organic cotton.