Pampers baby

Hi moms.. korang beli pampers se-awal kandungan brp bulan?nak thu je sbb sy #firstmom & dh msuk trim-3 tp tk thu bila msa yg sesuai nk beli pampers😅🤭 #jangankecamjustbertanya

6 Balas

Sy dh beli Newborn 1 jew yg dlm dia 24pcs sbb tkt bby xmuat pakai NB lama2 sbb pengalamn sy anak dedua lahir besar (ni preggy anak ke 3) NB ni pakai 2minggu jew pastue xmuat dh 😅 So tunggu dh kuar nanti tgk cm ne Klu xmuat suruh jew asben beli kt kedai 🤣 Skg senang nk beli pampers mana2 kedai ada jual 😬

saya beli 2 pack pampers newborn, saya suka sediakan awal2 sebelum masuk 28weeks.. skrg pun dah siap basuh apa semua.. cuma belum packing lagi.. biasa 28 weeks dah stanby beg dalam kereta sbb sebarang kemungkinan pun boleh berlaku kan.. so standby je awal..

8mo ago

saya beli masa 7 bulan kandungan saiz S nb tape, brand molfix natural absorbent bamboo layer organic cotton.

saya pun 3rd trim. saya beli yg nb 25pcs je. nnti baby dh keluar dh tahu berat dia baru saya suruh suami saya beli. skrg survey dulu nk beli yg mana nnti huhu

Saya masa kandungan 4 bulan dah beli dah.. Newborn size, S size. Skrng trimester 3 juga..

Saya 5 bulan dah beli. Newborn 2 pack. Skarang dah 7 bulan, nak tambah size S satu pack

8mo ago

okay sis tq respon😃

beli masa 8bulan

8mo ago

okay sis tq respon😄