my first baby

hi moms. kandungan 5 weeks memang belum nmpk baby bump ka? ?

49 Balas

Awal sangat tu. Saya masuk 7 bulan baru orang office perasan saya pregnant. Syukur baby bump tak besar sangat, syukur juga sebab dah bersalin nanti taklah ada masalah besar dengan selulit / kulit perut berkedut melampau.

Sy 5w baru nmpk kantung sis 😅 plng2 pun 12w baru bby bump nmpk skit tu pun kalau btul2 kurus .. kalau berisi cm sy slalu nya lmbt nmpk, 7months baru btul2 nmpk

Blm lg mummy baby baru nk mnjadi...mcm bntuk sgumpal darah tu...sabar yee...sy yg dh nk msuk 8 bln pun xnmpk sgt babybump...

5w sy masih boleh pki sluar jeans lagi sis. Apalagi 1st baby memang lmbt nmpk baby bump. Ni dah 19w br nmpk tp tak nmpk sngt

5weeks too early tpi ikut kandungan juga kadng2 ad yg masuk 3bulan besar sdh, like for me masuk 6bulan mcm 9bulan sdh

Sy nmpk lemak bump je lbih.. 😂 now already 11wks. More contra kt breast je mkin nek 🤦🤦

5 wk je pn😅 beso biji kacang je baby tu. sabar ye tiba msa npk la menonjol pewot pn☺️

Huhu awal sgt sis. Sy dh 5bulan pn nampak tak nampak. Especially first baby. Sabar ye. 😁

Sy 5weeks msih pakai seluar sampai perut sempat lge minum2 mabuk2 hahahaa antah nakal kan

Awal sgt sis... sya punye 7weeks pun blm nmpk bby bump... sabar yer sis....take care...