Perut 4 bulan memang tk nmpk sngt eh baby bump berapa buln eh baru nmpk baby bump

22 Balas

sblum preggy berat 39kg. 4bulan nmpak dh baby bump. tp klau pkai baju mmg xnmpak pon..skrg dah 8 bulan berat 48kg baby bump pon dah mcm hape dah 😆. sampai suami ckp besarnya perut syg! 😂

sy dh 30w 4 day. hnya sndiri je dpt tgk. klau dh pakai baju. keluar rmh. org cnfirm x tahu sy tgh bunting skg nie. sbb jenis perut kecik je. dr ank prtm. smpai bunting ank no 6 dh skg 🤣

2y ago

sy pun sama klau tk pkai baju nmpk ja perut, tapi klau pkai baju keluar memang tk nmpk perut

saya 6 almost 7 bulan baru nampak baby bump 😂 kadang tu orang tengok memang tk macam orang pregnant pun. Janji baby sihat, berat dia sesuai dengan usia kandungan ❤️

Takpa jgn risau sis, normal tu.. Saya 6 bulan baru org notice. Lain org lain ketebalan lemak diperut.. yg penting saiz baby sihat dan normal 🤗

Normal je sis.. saya yang 7 bulan pun orang tk nampak 😂 tak macam mengandung padahal sendiri rasa macam dh besar je perut ni 🥴

saya baru 9minggu 4hari tapi kenapa perut besar sangat ada ckp baby twins kkia suruh buka buku usia kandungan 10minggu nnt

Eya x brp nmpk..saya 7 bulan masih kecik..tp baby membesar mcm biasa

saya dulu 4 bulan dah nampak jelas... maybe ikut size badan juga sis...

2y ago

mungkin kot badan sy jenis berisi sikit

Depends pada bentuk badan seseorang. Takpa mommy selagi bila check baby sihat okay je

perut sy pun mcm tu juga sis dah 4bulan tpi masih tak seberapa nmpk