TIPS SUSU IBU BANYAK?

Hello moms.. boleh tak kongsikan Cara untuk banyakkan susu badan? Mentua tegur yg susu badan saya xcukup. #firstmom #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

14 Balas

Kalau dari yg sy baca komen2 sis ni boleh dikatakan cukup je susu sis utk bby sis.. inshaa Allah cukup.. Tp sy nk bg tips jgk la klu2 nak meriahkan lg susu sis.. pagi2 buat air susu blend dgn badam n kurma.. minum je setiap hari.. sy dlm pantang suami buat gitu.. alhamdulillah menitik2 susu kuar ? Tp yg penting emosi sis kena la jgk stabil. Jgn stress.. abaikan klu org yg memandai2 tu.. selagi bby ok, inshaa Allah ok.. klu risau jgk.. try tya pandangan nurse dekat klinik ye