TIPS SUSU IBU BANYAK?

Hello moms.. boleh tak kongsikan Cara untuk banyakkan susu badan? Mentua tegur yg susu badan saya xcukup. #firstmom #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

14 Balas

Makin banyak baby awak minum susu awak, makin meriah susu awak sebenarnya.

8mo ago

saya tlg jawapkan yea. breast awak keras/bengkak/padat tak menandakan susu awak banyak ye. dan breast awak lembut/lembik pula tak menandakan susu badan awak berkurang. penghasilan susu badan ni terhasil dr permintaan baby awak. kekerapan baby awak menyusu tu menandakan susu badan awak sentiasa ada. jadi tak perlu fikir berapa bnyk susu yg awak boleh produce. just feed your baby on his/her demand okay?. no need to worry