Rashes (?) - 1 month

Moms. Akong baby boy napuno iya dagway ug kanang murag pimples. Atung una iyang duha ka tiil. Nawala ra man sad. Kanang murag pimples nga naay white na burot sa tunga. Karon kay mura na lang siyag blackheads. Nyah gaka tangtang na pud. Pero luoy kaayo iyang dagway ron. Mamula ayu ang rashes samot na igangan siya. Dili man pud katol. Ingun sila mawala ra daw. Nag ilis na mi sabon. Tender care and Oilatum. Maski katong di pa gasabonan iya dagway. Naa naman tung mga burot burot T.T Help please. Badly needed advice as to what to do with it T.T

1 Reply

Send ka pic mamsh para mas makita namin. Bettwr consult your pedia kay naay ubang babies na naay allergies. Basin sensitive skin sa imu baby.