Itchy skin on baby

Mga mies katol gyud Kay ni , please ko suggest unsay makaayu ug Dali Ani , ka duha na nko Napa doctor aKong baby,. Luoy kaayu segeg pangatol,. Sakong research eczema daw ni sya.

Itchy skin on baby
2 Replies

mas mainam po ipa check up nyo po si baby kahit sa health center na may pedia doctors..para mbigyan po ng tamang lunas..ingat po palagi

kumusta na c bby?. wapa ba naayo mi?. pwede ka mgpa check up sa center bcn naay allergy c bby..