pwede bisaya lang? hehe

Kinsa diri mga bisaya moms? Pwede ba mag haplas sa likod? Sakit man gud akoang upper back. Tapos ana si hubby, dili daw pwede. Huhuhu. Ug unsay feeling sa morning sickness? Mao na ba na siya ang feeling na kasukahon pero walay mogawas suka? Kanang murag sige lang ug duwal. Ana ang feeling? Kay gabii nag start sa akoa ug ganiha buntag huhu

1 Reply

Hello momsh.. pwde ka mghaplas pero kanang dili lang halang.. Megamagson ako haplas pero sa likod lang jud .. pwde pud butangan ug salonpas.. congrats po

5y ago

Opo .. normal kaayo mgsakit likod momsh.. and pati imohang suka suka.. mao mang morning sickness..