Masalah kencing kotor

Hai mom...nak tnya sni ada tak moms yg prnah ada masalah kencing kotor pdhal dah minum air bnyak..mcm mna nak selesai kan masalah ni ....

3 Balas

sblm g klinik tu try minum air ksong 1 botol kecik tu. paksa jugak minum smpai habis sblm smpai klinik. atau pun awk pndai2 la target waktu utk minum sblm ambik urine tu. sy buat mcm ni je takpernah kena kotor

it's normal kalau pregnant dapat kencing Kotor sebab saluran kita dah mmg sedia pendek tambah anak tekan dari dalam pulak. so mmg senang nak kena infection

1mo ago

try minum air barli kosong.

sy mse pregnant kcing x lawas.....org ckp kne mnum air barli....sya amalkan smggu 2 kli alhamdulillah,....dh ok...