Alahan mommies

Hi moms, ada tak yang mcm saya, alahan takde mcm mual atau muntah , tapi breast je yg kerap akan rasa denyut,sakit atau sensitif pada area puting , cramp perut awal je kerap lepas tu dah jarang cramp . Yang tu sbb apa ye ? Hormon HCG kita low atau mmg ikut badan kita yg lain lain ? Kadg ada jgak risaunya kan😅 lagi2 ni firstime kita🙂‍↕️

2 Balas

normal... sy skng pregnnt anak ke 4 , sekali pn xpernah ada alahan. mmg ikut org.. alhamdulillah kira rezeki tu xde alahan. cuma ni first time breast berdenyut n sakiit bila disentuh😫

Kalau pregnant hcg level mmg akan menaik takkan menurun. Alahan pregnant tu ikut atas org