Supplement

Hi moms, ada cadangan tak utk supplement ketika mengandung? Amway or Shaklee which one better? #preggy7weeks

2 Balas

Kalau puan nak cuba shaklee saya boleh bagi detail...saya terang dulu..nanti puan boleh buat keputusan...kalau puan nak tahu tinggal no fon nanti saya wasap info

2y ago

sis ..sy ada supplemet shaklee (Vita-Lea,Folic Acid & Vit C) ,tapi doc suruh stop consume dulu...adakah kerana x sesuai ambi dgn supplemnt yg kk bgi?

Boleh try salindah 😊. Bagus untuk baby dan juga ibu. Boleh whatsapp saya jika nak tahu lebih lanjut 0177135180