spotting blood

hi mommy,sy nak tanya kalau kandungan 13minggu,darah spotting masih boleh keluar lg ker???sebab saya masa 8minggu darah keluar...pergi jumpa doktor,doktor cakap darah spotting...ada ke mommy2 dalam nie yang alami macam saya??? #firstbaby

7 Balas

sy 3 kali kua darah spotting.. start 6 minggu... doc ade pesan klu kua byk bru trus ke hospital..alhamdulillah skrg da 27 minggu, bby sihat

2y ago

maaf nak tanya darah spotting tu mcm dia dok dlm tp xkeluar ke?bila korek ada darah tp xkeluar pom. xpakai pad