milkbooster

hi all mommy...suggest milkbooster jenama apa yg betul2 berkesan untuk membanyakkn air susu...baby dah nk dekat 2bulan...tp susu mommy masih tak bnyk..?

2 Balas

Hi puan. Actually semua makanan yang sihat tu adalah milkbooster. Jika puan kerap df dan jaga waktu pam dengan konsistent susu akan banyak. Milkbooster dipasaran tu sebenarnya agak merepek. Puan cuba dahulu dekatkan jarak pam 2 atau 3jam. Makan makanan seimbang. Jangan stress and keep your mood happy. Setiap org tk sama milkbooster nya. Just try and error. As i said cuba puan dekat kan jarak pam dan kerapkan bf.