help me ?

mommyssssss..mcm mana nk kurangkn berat ckit yer..cpt sgt naik nyer ? adoiii letih..rasa mcm mkn dh kurang tp naik jgak ? mcm mna niiiii..help me!!! ??

10 Balas

Hati gumbira sgt nie.. Hihihi.. 😂 sy sendiri pun tak boleh kwl bert.. Kejap turun kejap naik.. Kdng tuu dh naik bosan kena jumpa pakar pemakanan.. 😅adoii laa

Mkn buah and minum air byk. Nasi sekali je sehari. Kita time preg blh control sbnrnya. Jgn ikut hati sgt semua nk telan.

Cuba kurangkan makanan manis dulu. Boleh lebihkan buah. Banyakan minum air masak. Nnti tgok mcm mana, ok ke tak 😊

Mmg MKN x bnyk mne pn .. Chek2 tmbng naek ... Hihihihi ... Dh kne bebel .. Ngn nurse ..

Sy sbln naik 2kg trutama 2nd tri..bb semua mmg 3kg++

Hormone mengandung yg tak dpt dielakkan 😆😝

Alaa samalah kita. 🙈

hahaha biasa laaa

Ermm awak mnum ais x?klu mnum elakkan..😊

bnykkan mkn yg bersyur2an n buah2an jgn mkn mnis2 sgt..Pastu mkn sikit2 tpi kerap