Ada siapa siapa tahu?

Hi mommy Semalam saya kena minum air gula, so problem dia sekarang saya sangkut. Dipendekkan cerita, semalam saya kene amik darah 5 botol... After balik dari kk diorang call. Minta datang hari nie untuk bsp.. Saya tak pergi sebab dari malam tadi sampai sekarang, kepala saya pening . So saya cadang nak pergi esok pagi. Boleh ke? Yang mana tanya kena call tu kk tu, saya dah call banyak kali tapi tak diangkat.

6 Balas

Selagi KK belum tutup, awak call sampai dapat. 😄 Kalau tak berangkat juga sampai dah tutup waktu operasi, awak pergi je esok. Tapi ada 2 kemungkinan. Sama ada KK terima awak pada hari itu, atau KK bagi awak tarikh temujanji yang lain.

Bsp takde masalah rasanya kalau awak nak walk in. Tapi awak kena puasa tonight 10pm. Esok pagi 8am boleh test ngan glucometer. KK memang susah nak call. Unless kk dekat, pergi je lahh walk in or tanya appointment baru. Lagi better lahh kan

kalau setakat buat bsp bole jee, diorangg terima je tuu.. saya selalu tak pergi hari yg kk tetapkan 😅 elok jee tak kena marah punn.. hehehhe

sokey.. gi je next day.. kalau kk tak ramai org dia boleh layan je, kalau full dia bagi temujanji lain

banyak nya darah kena ambik. sampai 5bottle.

Betul ke diaorg ambik sampai 5 botol?