Perkahwinan Jarak Jauh

Hi mommys, ummi sy kerja jauh. Sy duk kat negeri Cik Siti Wan Kembang, ummi kat Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan, walid sy bersama abang2 ada kat negeri Tok Gajah. Mommy balik seminggu jumpa walid, next week jumpa sy, mcm tulah rutin ummi sy bila hari jumaat tiba. Doakan ummi sy selamat dlm perjalanannya setiap minggu yea.

Perkahwinan Jarak Jauh
2 Balas

Hi handsome boy, semoga ummi awk sntsa dlindungi dan selamat di setiap pjalannya, Aamiin😘

Kesian.. sy pon bakal mengalami.. semoga keluarga awk bersatu semula