Baby 2021

Hi mommys.. Siapa sini mommy yang bakal dapat baby tahun 2021 🙋🏻‍♀️ Share la due date mommys semua.. 💕 Saya In shaa allah 21 Feb 2021.. ada geng tak? 🥰

829 Balas

alhamdulillah 12/1/2021...dh 2 Bulan lebih syukur semua dipermudahkan...🥰💞❤️

Inshaallah, EDD 12 Feb 2021. 🥰 first baby. Sama2lah menempuh kehamilan ini. Hihihi.

19/2/21..2 ank sebelum ni pn bulan Feb juga😁..kali ni pn bulan Feb jg.in sya allah

15.08.2021..semoga urusan kita semua dipermudahkan sehinggalah bersalin nanti.. 💓🤲

4y ago

Wahhh hehehe😊

sy 25/9..bunting pelamin😅..semoga di permudahkan urusan bersalin nanti..amin

Sy klu ikot apps 21/1..klu ikot klinik 24/1…mana2 jela...janji beby sihat😄

in wad today 4/4/21... doakan semoga semuanya selamat dan dipemudahkan..

sy 25 nov 21 ..fst baby aftr 6 year ..doakn sy d permudhkn😇

Kalau ikt last period 21.2.2021 jgk beranak... Tgu jumpe dktr dlu tarikh sme ke x

4y ago

Blm scan lg... Tgu 8w bru nk g scan.. Anak pertama lps 3bln lbh khwin

insyallah 9hb 6 ... doakan sye dn bby sentiasa sihat dan selamat ye ☺️