Harini dah usia 5minggu 1Hari

Hi mommys semua.. Dah masuk minggu ke 5 dah start rasa muntah² masa first bby lambat.. Yg kedua ni awal betul dah rasa muntah² mcmni.. Ada ke mommy semua yg awal mcm i

2 Balas

Saya first preggy badan gatal” teruk sangat,,mual tu xada,,sakit kepala sangat,, 2nd preggy pulak pagi je dh loya sakit kepala sepanjang hari,,layan je la sampai la kelua seketul budak nya..huhuhu

Hye… saya masa 1st preggy dari 4week dah start alahan teruk… sampai perut masuk 6bulan baru okay… atas badan jugak ada awal ada lewat