Keputihan/air yg gatal

Mommys pernah tak kat faraj tu berair je n lama2 jd gatal? Sy dh inform kt doctor time checkup minggu lepas. Doctor suslect gbs. Dh amek sample tp result mkn masa sebulan lah pulak. Sy ni dh 35weeks, bila2 je boleh keluar ni ha. Ade tak cara lain untuk prevent air gatal/keputihan ni? Stress betul dia punya gatal xtau nk ckp

1 Balas

sama lah mcm sya ank fist,..dctor bagi ubat..tengah mengandung ank ketiga harap² tak ada apa² masalah.

2y ago

sama lah doctor dh bg ubat masuk kt bwh ni.. tp still sama 🥲 nk tunggu result sebulan tu silap2 minggu depan nk beranak bru dpt result 🤣🤣🤣