Waktu berpantang

Hi mommys.. nk tanya boleh ke time berpantang nnti nk makan brownies?

6 Balas

ikut menu sihat yg disediakan KKM. alahhh yg suku suku separuh tu.. mkanan manis ni sekali sekala okey la, bkn kata dlm pantang ja tak elok . selagi kita hidup mkanan tinggi gula memang tak elok diamalkan.. sekadar penyedap tekak okay la 😂

ikut experience masa berpantang ni mudah sembelit..especially 2mgu pertama tu,nnt mntk ubat lawas..so kalau mkn manis ni takut susah nk membuang je..

x sure sbb manis.. klau blh mkn bnda² yg tinggi serat & khasiat.. tp klau nk mkn jgk ambillah 1 / 2 potong lpastu minum air kosong bnyk..

bolee cuba makan sikit dulu,kalau okay xad ap2 means bolee laa..kalau tetiba rasa semacam tuu maksudny xbolee laa..

Hi. Makan sikit okay je mommy. Kalau banyak takut berlebihan kadar gula dll

Saya makan jer…tapi brownies buat sendiri untuk tambah susu