Minggu ke berapa boleh buka buku pink di KK?

Hi mommys, nak tanya minggu ke berapa boleh buka buku pink di kk? Saya skrg masuk 7 weeks. TQ

3 Balas

Saya seawal 4 minggu dah buka sbb kategori risiko hamil. Apapun call dulu KK utk appointment. Kalau berisiko hamil bgtau KK supaya KK bg tarikh awal. Dpt pantauan awal lg bagus.

1y ago

Moga dipermudahkan

bukak buku pink sebelum hbis trimester pertama .. sy syorkn da 10 week mcm tu sbb kalau awal sgt susah nmpk n nurse akan scan dari bwh . means msukkn scan tu dri bwh

sis boleh call kk tmpt sis , nnti diaorg akan tanya soalan berkenaan date period and diaorg akan bg date appointment terus ☺️ kalau saya dpt masa 10w.